Aleyna Tilki & Loft--Gençlere Yön Veriyor

Genç kızların son yıllardaki yeni modeli, giyimiyle hareketleriyle örnek alıp takip ettikleri ünlü isim Aleyna Tilki'dir. İllaki giyimiyle, tarzıyla ilgi odağında ve insanların aklında. Her yeni çıkardığı yeni şarkısıyla gündemi sarsıyor ve gözleri, kulakları kendisine bağlıyor. Aleyna Tilki, zaman zaman ağır eleştirilerin hedefi olsa da yine de kendi yolunda tarzına ve yaşamına devam ediyor. Oldukça küçük yaşlarda herkes tarafından tanınıp ünlüler tahtına geçen Aleyna Tilki, giyimiyle de genç kızların takibinde. Şimdi de kliplerindeki kıyafet ve giyim tarzına bakalım. Kliplerinde ve normal hayatında giyindiği taytlar ve sweat'ler kızların ilgi odağı.

Aleyna Tilki
Şimdiden konfeksiyon firmalarının da peşinden koştuğu genç yıldız, tekliflere de açık olduğu belli ki ünlü firmaların reklamlarında da ön planda. Gün geçmiyor ki farklı bir giyim markasının reklamında ön plana çıkıyor olmasın. Loft'un yeni reklamında da tercih edilen pop yıldız, gayet şık bir şekilde karşımızda ve afişlerde boy gösteriyor. Firma kendi tanıtımını daha çok kitleye ulaştırabilmek için böyle başarılı bir yol tercih etmiş. Firmanın belki henüz bir başarı elde ettiğini  bizler bilemesek de mutlaka bundan kazanç sağlayacaktır. Çünkü vitrinde yerini almış kişi herkesin tanıdığı ünlü bir isim.  


Aleyna Tilki - Loft



Aleyna Tilki
  
Emrah Karaduman ile birlikte güçlü bir çıkış yaparak kısa sürede insanları ekranlara kilitleyen yıldız, youtube'da kısa sürede 421 milyon görüntü sayısına ulaştı. Güzel fiziği ile giyindikleri de üzerinde şık duruyor. "Cevapsız Çınlama" isimli şarkısında düşük bel jeans ile beğeni topladı. Klipte düşük bel pantolon ile birlikte üzerindeki siyah deri ceketi, içine giyindiği yarım tişörtü ve pantolonu, bunun altına da giydiği siyah botlar, hem kendisine hem de klibe spor bir hava katmıştır. Yani tam bir kombin.. Bu giyim üzerine serbest saçları da oldukça yakıştı ve takım oluşturdu. Gayet güzel..Motor bisikletçi gurup ile birlikte artık tam bir ekip halindeler. 

                      

Danslarıyla da dikkat çeken ünlü şarkıcı, güzelliği ve giyimiyle de etrafındakileri etkilemeye devam ediyor. Aleyna Tilki taytlarıyla da genç kızlara örnek oluyor. Farklı renklerde, siyah ya da beyaz taytlar da tercihlerinin arasında yer alıyor. Böylece son 10 yıldır moda olarak tercih edilmekte olan tayt, tahtını korumaya devam ediyor. Belli ki tayt tercihi bir 10 yıl daha yerini koruyacak. Öyle tutkunları var ki ünlü pop yıldızının sadece taytları değil, ayakkabıları, pantolon ve hatta kolyelerinin de takipçileri, sevenleri mevcut. Şarkının ilerleyen kısımlarında beyaz askılı elbisesi, hemen son kısımlarında da siyah ve yanları transparan bir tayt ile klibi bitiriyor.


Aleyna Tilki - Sen Olsan Bari

"Sen Olsan Bari" isimli parçasıyla tekrar ses getiren sanatçının klibi ilk 24 saat içerisinde 5.2 milyon görüntüleme aldı. Adeta rekor kıran sanatçının bu klibi de şuan 379 milyon görüntülenmeye ulaştı. Klipte pembe renkli büyük ayısı ve tavşanlı pijamaları ile güne başlayan şarkıcı, siyah renkli taytı ve üzerinde de siyah yarım kısa dar badisi onun üzerinde de beyaz bol bir giysi ile dansına devam ediyor. Taytın altında da siyah bir spor ayakkabı. Devamında yine bir jean dizleri yırtık model giyiniyor. Üzerine beyaz yarım badi onun da üzerine pembe tüylü bol bir giysi.


Aleyna Tilki - Sen Olsan Bari-

Devamında siyah tül elbise ve sonrasında beyaz bir elbiseyle güneşlenirken görüyoruz. Klipleri de ilgi görüyor. Türkiye'nin en genç pop yıldızı olan ünlü şarkıcı, bakalım hangi kliplerle ve kıyafetlerle karşımıza çıkmaya devam edecek?
    
     

Yorumlar