Çarpışma Dizisi ve Ünlülere Biçilen Moda Tarzı

Geçtiğimiz haftalarda televizyonda yayınlanmaya başlayan "Çarpışma" dizisinin farkındasınız. Dizi yapım, senaryo ve oyuncular olarak gayet başarılı. Filmin ilk 12 bölümü yayınlandı. Dram, macera, oyun, aldatma ki en çok insanın üzüldüğü ve canını sıkan şey, herkesin birbirine ihanet etmesi, yalan söylemesi ve kötüler.. Ah şu kötüler. Derken tabi ki dizinin içeriğine değil de hangi oyuncuya hangi giyim tarzı seçilmiş onu inceleyelim. Oyuncuların üzerindeki pantolonlar, kazaklar, palto, montlar ve diğer giysilere odaklanalım. Haydi!!

  
Çarpışma

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yepyeni "Çarpışma" adlı dizisiyle ekranlara adeta hücum etti. Dizi sektörüne tekrar taze bir soluk getirmesi ve fırtına gibi esmesi seyirciyi de ekranlara kilitliyor. Bu cümle belki standart klişe bir cümle olsa da bu gerçek. Çünkü biz ve diğer bir çok seyirci filmi yakından takip ediyor. Dizinin diğer oyuncuları ise Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz, Mustafa Uğurlu, Rojda Demirer, Merve Çağıran, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci ve Erkan Can
Kıvanç Tatlıtuğ

Dizinin baş rol oyuncularının isimlerini hızlı bir şekilde açıkladıktan sonra sıra geldi onlar için tercih edilen kıyafetlere.. Hemen inceleyelim. Bakalım kimler dizide neler giyiniyor? Ne marka giyiniyor? Yoksa moda olma ihtimali olan giysiler mi tercih ediliyor? Neyse biz kıyafetlere odaklanalım..


Çarpışma 1.Bölümde Elçin Sangu Trençkot - Kazak - Beymen Academia

Elçin Sangu "Çarpışma" dizisinde Zeynep karakterini canlandırıyor  bildiğiniz gibi. Kullandığı kostümlerin marka isimleri ise Burberry, İpekyol, Twist, Machka, Mango, Max&Co., Marella, Mudo, Furla, Rue., Club, G-Star, Forever New, Banana Republic, Guess, Mavi, Levi's, Nine West, Zeypr, Ayşen Armağan, Jaquette, Meltem Özbek, Berrin Özkan, Selma State, Merve Çisko, Esra Gürses, Barrus, Mybestlook, Bianco E Nero, Porter, Di-Fashionbranding, İlvi, Adidas, Turkuaz gibi markalardan oluşuyor. Gördüğünüz gibi epey marka ismi saydık. Hemen kıyafetlere geçelim.

Elçin Sangu-Beymen Academia

İlk bölümün bir kaç dakika sonrasında ekranlarda görünen güzel oyuncu Elçin Sangu kıyafeti ile hemen dikkat çekiyor. Siyah renkli dik yakalı ve fermuarlı, ribli midi triko elbisesiyle seyirci karşısına çıkıyor. Elbise dar, badi tarzında olan triko elbise yeterince şık. Marka zaten hem kaliteli, hem de pahalı olduğundan mı diyelim oyuncunun üzerinde güzel duruyor. Hemen aşağıda diğer görünüşler de mevcut.


Elçin Sangu-Beymen Academia




Elçin Sangu-Beymen Academia











Burberry Bayan Gömlek - Elçin Sangu
Sonraki sahnede Elçin Sangu bu sefer "Burberry" marka yukarıda görmüş olduğunuz kırmızı kareli gömlekle tekrar karşımıza çıkıyor. Gömleğin fiyatı da 2.347 TL şuan ki fiyatı. İncelemek için tıklayın. Hoş bir gömlek diyerek sonrasına geçebiliriz. 

Şunu de belirtelim ki her oyuncu her bölümde farklı kıyafetler giyiniyor. Bir oyuncu sadece birinci bölümde bile en az 6 ve daha fazla farklı model ve marka giyindiğinde hatta her sahnede bile değişebiliyor. Bu söylediklerimiz sadece tek bir oyuncu için. Diğer oyuncuları da katarsak, kıyafetleri size sunmamız zorlaşıyor. Daha fazla araştırma yapmak gerekiyor. Bazı sahnelerdeki kıyafetleri tam olarak belirleyemedik.


Yorumlar