Ayça Ayşin Turan Kimdir? Nerelidir? Kısaca Tanıyalım

Son zamanlarda pek bir ilgi odağı olan Ayça Ayşin Turan, dünya devi Netflix'te 'Leyla' rolüyle seyircinin karşısında. Netflix'te Hakan: Muhafız isimli ilk Türk dizisinde boy gösteren oyuncu dikkat çekiyor. Dünyaca ünlü film firmasının ilk Türk dizisinde rol alan Ayça Ayşin Turan kimdir? Ayça Ayşin Turan kaç yaşındadır? Ünlü oyuncu için tasarlanmış moda ve sitilini de gözümüze çarptığı kadar inceleyelim. 


ayca-aysin-turan-kimdir

Leyla isimli dizi karakterini canlandıran oyuncu, Leyla'nın işine sıkı sıkıya bağlı, mücadeleci, tutkulu biri olduğun belirtti. Filmin ilerleyen dakikalarında Çağatay Ulusoy(Hakan) ile karşılaşınca Leyla'nın hayatındaki değişimi de belirten Ayça Ayşin Turan, ayrıca filmde seyirciyi heyecanlandıran cinsel içerikli sahnelerde de boy gösterdi. Bu sahnelerle ilgili düşüncelerini açıkladı.


hakan_muhafız

Çağatay Ulusoy'la baş rolü çeken iki oyuncu filmdeki sevişme sahnesiyle dikkat çekti ve çok da konuşuldu. Çağatay sahneyle ilgili "Ses getirecektir" açıklamasında bulunsa da Ayça, sahneyle ilgili açıklama da yaptı.

Ayça, sevişme sahnesiyle ilgili şöyle söyledi:

"Ülkemizde çekilen ilk Netflix orijinal yapımı. Dizinin içeriğini ve bu projenin yeni projelere önayak olması gibi önemli konuları konuşmanın daha doğru olduğuna inanıyorum."

Ayça Ayşin Turan

Genç oyuncu böyle bir sahnede ilk kez oynuyor. İlk kez oynadığı için "Tereddüt etmediniz mi?" şeklindeki sorulara ise:

"Senaryoyu okuduktan sonra artık sahnede nelerin çekileceğini öğrenmiş oluyorsunuz. Sahne için nelerin çekilmesi gerektiği ile ilgili kendinizin kuralları belirleyip hareket etmeniz gerekiyor." şeklinde cevap verdi.

Ayça Ayşin Turan

 Hakan dizisinde illimunati sembolleri, göz, üçgen görselleri ve bazı şifreler de dikkat çekti.

Yorumlar