Benzer Kıyafet Giyinen Blake Lively ve Kim Kardashian

Geçtiğimiz hafta Versace'nin New York'ta ilk gösterisine yine çok tanınan dünyaca ünlü modeller Blake Lively ve Kim Kardashian katılarak ilgi odağı oldular. Daha çok ses getirebilmek ve adını duyurabilmek için ünlü modelleri bu etkinliğe davet eden Versace, şık giysili mankenlerle birlikte hareketli saatler geçirdi.



kim-kardashian-blake-lively

Versace'nin yaptığı defilede her zamanki gibi ilgi odağı olan Kim Kardashian, magazin dünyasını kasıp kavurarak tekrar adından söz etmeyi başardı. Yeezy şeffaf topuklu ayakkabıları, üzerinde ışıltılı 1997 yılına ait parlak mini elbisesi özel ölçülerle yeniden tasarlanmış. Versace, Kim Kardashian'ın kalça ölçülerine göre özel olarak tasarladığı mini elbiseyle adından söz ettirmeye ve magazin dünyasının ilgisini çekmeye devam ediyor.


kim-kardashian-blake-lively

Diğer yandan oyuncu Blake Lively de gecenin şık kıyafeti ile karşımıza çıkarak magazin dünyasındaki yerini aldı. Dünya devi marka Versace'nin Blake Lively'nin görselliği için en az 610 bin tl harcadığı konuşuluyor. Dünyaca ünlü markanın Blake Lively için özel tasarlamış olduğu elbisenin fiyatı ise 90 bin dolar..


blake-lively-chainmail-dress-trendmodalife

Blake Lively'nin şık çantasının fiyatı da tam 5,6 bin dolar. Christian Louboutin marka ayakkabıları ile de dikkat çeken model geceye damga vuranlardan. Ayakkabıların fiyatı ise 4 bin 440 dolar.

Yorumlar