Kazak Elbiseler 2019 - İçiniz Gidecek

Bayan giyimde yeni trendleri takip etmeye devam ediyoruz. Önceki yazımızda 2019 yılının ilan edilen "Canlı Mercan" renk tonunun güzel bir renk olduğunu ve moda dünyasına farklı bir renk katacağından bahsettik. Bugün ise gerçekten birbirinden güzel ve göz kamaştıran birkaç kazak elbise modellerine göz atacağız. Kazak elbiseler, her dönem ve modası geçmeyen, bayanların ilgisini çeken ayrı bir zevk ve tarzdır. Öyle modeller var ki gerçekten çok güzeller. İnsan giyinmese de alıp dolaba koyup saklamak istiyor. Sahi, koleksiyon mu yapacağız? İsterseniz şimdi kazak elbiselere doğru yavaş yavaş geçelim..

Yeni 2019 yılı için trend olan, ve bayanlara hitap eden kazak modellerine geçmeden önce forever21'in ürünleri gözümüze çarptı. Gördük ki gerçekten ilgi çekici ve oldukça tarz modeller birbirleriyle yarışıyor. Yani istedik ki dünyada neler oluyor, kimler neler yapıyor, bizler neredeyiz farkına varalım, sizler de bundan haberdar olun.

kazakelbise1_trendmodalife



  
kazakelbise2_trendmodalife

Kapşonlu mini elbise veya uzun kazak olarak isimlendirebileceğimiz bu model daha çok spor tercihleriniz için uygun.



kazakelbise_trendmodalife





kazakelbise3_trendmodalife






kazakelbise4_trendmodalife






kazakelbise5_trendmodalife





kazakelbise6_trendmodalife

Yukarıdaki uzun kazak modeli de gördüğünüz gibi omuzları açık ve uzun bir elbise türü. Balıkçı yaka tarzıyla belki de sizi daha şık gösterebilir. Yüzde 55 pamuk ve yüzde 45 akrilik malzemeden üretilmiş.




kazakelbise7_trendmodalife






kazakelbise8_trendmodalife






kazakelbise9_trendmodalife





kazakelbise10_trendmodalife






kazakelbise11_trendmodalife





kazakelbise12_trendmodalife




kazakelbise13_trendmodalife




kazakelbise14_trendmodalife




kazakelbise15_trendmodalife

Yorumlar