Pantone, 2019 Moda Rengi için Canlı Mercan'ı Tercih Etti

1950 yılında kurulan Pantone A.Ş. bir renk kataloğu olarak görev yapmaktadır. Pantone, ayrıca her yıl moda rengini de belirliyor. 2019 yılında ise "Living Coral" olarak adlandırdığı "Canlı Mercan" rengini tercih etti. Böylece tüm moda ve trend ürünler 2019 yılında bu renkle karşımıza çıkabilir. 2019 yılının moda rengi veya trend rengini belirleyerek ilk başlangıcını yaptı. Deniz ürünü olan mercanın da bir çok farklı renklere sahip türleri bulunmaktadır.


pantone-living-coral-trendmodalife

2019 yılının moda rengi "Canlı Mercan" önümüzdeki yıl moda trendini yönlendireceği bir gerçek. Hatta şimdiden yavaş yavaş önemli markalar bir kaç ürünü bu renklerde tasarlayarak birbirleriyle yarışa başladılar bile.. Ünlüler de bu firmaların belirledikleri veya belirleyecekleri "Canlı Mercan" renklerinde 2019 yılı için tasarlanan bir kaç giysiyi ise şimdiden görücüye çıkardı.





Öyle ki sadece moda dünyası değil, teknoloji dünyası bu rengi beğenmiş olmalı ki bazı cep telefonu firmaları da "Canlı Mercan" rengini kullandılar. Güzel bir seçim olduğu da belli, çünkü hepimizin beğendiği bir renk aslında. İtici ya da cırtlak bir renk değil. Göze hoş gelen, yumuşak ve enerjik bir renk. Rengin katalogdaki kodu 16-1546.


livingcoral_trendmodalife




Gördüğünüz gibi göze hoş gelen, yumuşak bir renk olarak 2019 yılını şekillendirecek gibi görünen "Canlı Mercan" ilgi görecek mi bekliyoruz. Bakalım bilinen büyük markalar bu renge ne kadar önem verecek? 2019 yılında moda rengi olarak çok ses getirebilecek mi takipteyiz..

Yorumlar