Ünlü Fenomen Dan Bilzerian'ın Enteresan-Lüks ve Efsane Hayatı

İnternetin büyük gelişimi dünyanın diğer ucundaki birilerinin de en özel hayatını sergilemekten çekinmediği bir döneme girmemize neden oldu. Ünlülere zaten gerek yok, onları biliyoruz. Normal sıradan bir hayat süren vatandaşların da neler yaptığını, neler paylaştıklarını tespit etmek zor değil. Artık gizli saklı yok. Kimin ne zaman ne yediğine, yaşadığı evine, odasına, yatak odasına, yatağına bile bir kaç tıkla ulaşıyoruz. Videoya gerek bile yok. Fotoğraflar her şeyi anlatıyor. İnternetin tanınmış ünlülerinden birine daha göz atalım. O bir uzman poker oyuncusu. Aynı zamanda aktör ve sosyal medya şöhretiyle magazin dünyasının çok konuşulanları arasına çoktan girmiş. 1980 yılında Florida'da doğmuş tuhaf kişilik. İstediği gibi yaşıyor, istediğini yapıyor, erken kalkmak zorunda değil, özgür biri, bir patronu da yok. Karşınızda, Dan Brandon Bilzerian.

Dan Bilzerian

Aktörlük ve poker oynamadan önce de fok eğitmenliği yapmıştır. O sadece İnstagram'ın ünlü fenomeni değil, uzun zamandır medyanın da dikkatini çekmeyi başaran Dan Bilzerian, enteresan bir kişilik. Milyarlarca kişinin ulaşamadığı lüks ve zengin bir hayat yaşıyor. Yatları, uçakları, en pahalı arabaları, villaları, helikopteri, iç içe yaşadığı etrafında dönen onlarca genç kadın, silahları, daha ne kaldı ki? Hepsini saydık.. Nasıl bu kadar aşırı fazla parası var diye merak ettiyseniz tabi ki bunun da cevabı var. 








Dan Bilzerian (@danbilzerian)'in paylaştığı bir gönderi ()
Bu kadar devasa parayı poker sayesinde kazanmış. Üniversite 2.sınıftayken  sahip olduğu mal varlığını satarak eline geçen 750 doları pokere yatırmış. Poker oynayarak ortaya koymuş olduğu parayı 10.000 dolara, tekrar oynayarak bu parayı da 200.000 dolara kadar çıkarmış. Böylece pokeri de iyi bilen uzman oyuncuyu artık kim tutabilir? Kazanmış da kazanmış. Paylaştığı poker oyun fotoğraflarını da göstererek "Bu oyun herkes için değil" de diyor. Belki de haklı.




Genelde siyah tişört ve şort giyinerek sıcak memleketlerde tatil hayatı yaşayan Bilzerian, her erkek gibi kadın düşkünü de. Genelde mayolu genç ve güzel kadınlarla sürekli poz veren ünlü, oldukça mutlu görünüyor. Kızlarla bol bol selfiler çekiliyor, partiler veriyor, içiyor, bol bol fitness yapıyor gününü gün ediyor. Lüks ve zenginliğin uç noktasında yaşayarak her yaptığını, her anını, hobilerini paylaşıyor.






Dan Bilzerian (@danbilzerian)'in paylaştığı bir gönderi ()






Dan Bilzerian (@danbilzerian)'in paylaştığı bir gönderi ()


Paul Bilzerian
                                                                           Paul Alec Bilzerian

Şimdi bu adamın biraz daha gerisine giderek anne ve babasını inceleyelim. Bakalım onlar kimlermiş? 
Babası Paul Alec Bilzerian, 1950 yılında Florida'da doğdu. Kendisi aslen Ermeni kökenlidir ve Amerikan ordusunda görev yapmış, ülkesi için savaşmıştır. Sonraları 1978 yılında bir radyo istasyonu devralıyor. Askerlik arkadaşı ile birlikte radyo istasyonunu bir müddet yürütmeye çalışsalar da iflas ediyorlar. Sonra gayri menkul işine giriyor ve 100 milyon dolar biriktirebiliyor.

Şirket devralma işine pek heveslenen baba Bilzerian, bu tür bir kaç farklı şirketleri de devralma girişimlerinde bulunuyor. Bunlarda da başarılı ve başarısızlıklar yaşıyor. Şirketleri sahiplenmeye çalıştığı için eleştiriler alıyor. Böylece Manhattan mahkemesi tarafından vergi dolandırıcılığı ile suçlanmıştır.





Dan Bilzerian (@danbilzerian)'in paylaştığı bir gönderi ()






Dan Bilzerian (@danbilzerian)'in paylaştığı bir gönderi ()







Dan Bilzerian (@danbilzerian)'in paylaştığı bir gönderi ()



Dan Bilzerian instagram hesabından gördüğünüz gibi ve herkes gibi her anını fotoğraflıyor, kendisini fotoğraflarıyla ölümsüzleştirmeye devam ediyor..

Yorumlar